Contact

Commplaza B.V.
Nijverheidsstraat 31
1521 NG Wormerveer

+31 (0)84 86 85 991
info@commplaza.nl  

Als u wilt weten hoe we u kunnen ondersteunen, vult u dit formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wie zijn wij?

Commplaza biedt woningcorporaties en zorginstellingen dé oplossing voor het leveren van TV, Internet en telefonie aan bewoners en cliënten. Deze consumentendiensten worden gecombineerd met zakelijke dienstverlening voor professioneel gebruik door bijvoorbeeld verzorgenden. Hoe dat werkt? 

Doelgroep

Commplaza is de ideale partner voor zorginstellingen, woning-corporaties of andere organisaties die een eigen netwerk hebben of gaan aanleggen. 

Haal meer uit uw netwerk

De allerhoogste beschikbaarheid voor uw medewerkers gecombineerd met telefonie, internet en TV voor uw bewoners. Allemaal over uw eigen netwerk en daarom tegen lage maandelijkse kosten voor u en uw cliënten. En u heeft er geen omkijken naar!

Uw netwerk verandert van een kostenpost in een potentiele bron van inkomsten. Hoe dat werkt? Commplaza adviseert u graag.

Hoogwaardige Communicatie

Communicatie is cruciaal. Zowel voor uw cliënten als voor uw medewerkers.

Uw cliënten stellen hoge eisen aan de mogelijkheden van telefoon, internet en TV. Tegelijkertijd stellen uw medewerkers hoge eisen aan beveiliging, integriteit en beschikbaarheid van de communicatiemiddelen.

Commplaza helpt u om zowel uw cliënt als uw medewerker een hoogwaardige oplossing te bieden.

 

Beheer


In samenwerking met uw ICT afdeling kunnen wij als netwerk operator uw interne netwerk 24/7 beheren. 

Dit doen we niet alleen. Commplaza werkt met een groot aantal partners waarmee een optimale oplossing wordt geboden voor uw situatie. Bovendien worden aanvullende consumentendiensten aangeboden, zoals TV, Internet en Telefonie. Deze diensten kunnen -indien gewenst- ook individueel worden gefactureerd naar uw cliënt. U wordt volledig ontzorgd.

In deze snel veranderende tijden is het lastig de technologische ontwikkelingen bij te houden. Commplaza maakt het u gemakkelijk en biedt u een compleet pakket aan diensten tegen zeer aatrekkelijke tarieven.